Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Rosmalen

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Rosmalen

Met 100 zitplaatsen is de aula van het crematorium in Rosmalen een niet al te grote zaal, maar juist zeer geschikt voor intieme bijeenkomsten. De kleurrijke accenten bij grijs en houttinten, maken de ruimtes van het crematorium in Rosmalen fris maar rustig. Het gebruik van banken maakt de ervaring in de ruimte ook intiemer. Mensen zijn sneller geneigd steun bij elkaar te zoeken als ze dichter bij elkaar zitten. Stoelen geven dan vaak meer afstand. Warmte en persoonlijke aandacht helpen bij de rouwverwerking.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Rosmalen

Vertelt u ons wat een crematie in Rosmalen voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Een uitvaart regelen in Rosmalen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Rosmalen. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminrosmalen.nl

Eigen inbreng bij crematieplechtigheid in crematorium Rosmalen

Ieder mens is anders, dus ieder mens verdient een heel eigen uitvaart. Een plechtigheid moet passen bij het leven van de overledene, dat bepaalt vaak een mooi afscheid. Persoonlijk door eigen muziek en beelden, bijzonder door mooie woorden of vooral typerende woorden. Er is veel mogelijk in het crematorium in Rosmalen en Uitvaart24 kan u helpen met ideeën, maar alles waar u voor kiest, is goed.

Bespreek al uw wensen in Rosmalen

Niet alleen beeld en muziek kunt u in het crematorium in Rosmalen laten zien en horen, maar ook tijdens de condoleance zijn er meerdere mogelijkheden wat betreft eventuele catering. Bekijkt u wel vooraf even wat is inbegrepen in het pakket van uw keuze en wat niet. Of u de plechtigheid nu wilt aankleden met live-muziek of de condoleance met een high-tea, alles is bespreekbaar. Zo persoonlijk en passend als u maar wenst. Uitvaart24 regelt het voor u in het crematorium in Rosmalen.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Groningen:
Crematorium Rosmalen
Oude Baan-Oost 170
5244 NG Rosmalen
Crematie in Groningen vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven