Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Ommeland en Stad

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium Groningen, Ommeland en Stad

Op de rand van Hoogkerk, op een steenworp afstand van Groningen ligt Crematorium Ommeland en Stad. Een heel nieuw gebouw, met 150 zonnepanelen op het dak, een systeem waarmee warmte wordt teruggewonnen en vogelhuisjes verwerkt zijn in de muren. 

Op een moment dat u afscheid moet nemen van een dierbare zal deze informatie u niet veel kunnen schelen. Toch kunnen het juist deze aspecten zijn die deze locatie geschikt maken voor uw naaste. Een modern, strak en licht gebouw met genoeg warme aspecten om een sfeervol geheel te vormen.

Ruimte, mogelijkheden en tijd in Crematorium Groningen, Ommeland en Stad

Juist omdat het zo’n nieuw gebouw is zijn ook de mogelijkheden divers, de flexibiliteit van de ruimtes zijn groot. Met verplaatsbare tussenwanden kunnen ze worden aangepast op elk gezelschap. Bij de entree komt iedereen binnen, vervolgens komt men door de foyer waar bezoekers elkaar alvast kunnen begroeten en zelfs al een consumptie nuttigen. Vervolgens loopt men door een soort overgangsruimte naar de ceremonieruimte. Die overgangsruimte zorgt ervoor dat iedereen rustig wordt. De familiekamers, die met een eigen sleutel in de tijd voor de uitvaart gebruikt kunnen worden, grenzen aan deze ruimte. Na de ceremonie komt men hier ook weer door terug en geeft het iedereen weer de gelegenheid de emoties de baas te worden.

Plek voor iedereen in Crematorium Groningen, Ommeland en Stad

In de ceremonieruimte met uitzicht over het groene gedenkpark vindt het afscheid plaats. Hier zijn 156 zitplekken. Als er meer mensen komen kunnen die eventueel staan en anders kan ook worden uitgeweken naar de foyer, waar de plechtigheid dan via een scherm te volgen is. De banken zijn afwisselend voor 2 of 4 mensen te bezetten, dat geeft een intieme sfeer. Na de plechtigheid waarbij uiteraard alle mogelijkheden voor beeld en geluid aanwezig zijn, kunt u gebruik maken van de foyer waar keuze is van speciaalbier met bitterballen tot koffie met cake. Alles wordt met verse ingrediënten bereid en zo mogelijk op de dag van de uitvaart zelf.

Wat u wenst, wij realiseren het voor in Crematorium Groningen, Ommeland en Stad

Om een uitvaart persoonlijk en uniek te maken zijn soms maar kleine dingen nodig, maar soms lijken ze onmogelijk. Dat kan natuurlijk, maar bij Crematorium Groningen denkt uw uitvaartbegeleider van Uitvaart24 graag met u mee. Een afscheid is een laatste herinnering aan een dierbare en die moet mooi en passend zijn. Uitvaart24 helpt u daar graag mee. 

 

Bel gerust als u vragen heeft of een overlijden wilt melden met nummer 085-0160614.  

U kunt 24/7 contact opnemen met uitvaartondernemer Uitvaart24 en we bespreken met u alle mogelijkheden voor een afscheid in Crematorium Groningen. 

Mailen kan ook, naar info@crematoriumingroningen.nl 

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Groningen:
Crematorium Ommeland en Stad
Borchsingel 47
9766 PP Eelderwolde
Crematie in Groningen vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven