Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Goutum

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium Goutum

De uiteenlopende mogelijkheden maken het crematorium in Goutum een bijzondere uitvaartlocatie. Een sfeervolle plek voor een mooi afscheid. De familiekamer vormt een ruimte om vooraf in kleine kring afscheid te nemen. De stijlvolle en stemmige wanddecoraties geven de grote aula een bijzondere sfeer. Deze ruimte biedt zitplaats aan 140 belangstellenden. De mogelijkheden om de kleuren van het licht aan te passen geven een persoonlijk accent.

Grote en kleine gezelschappen in crematorium Goutum

De kleine aula van het crematorium in Goutum biedt ruimte aan 30 personen en voelt als een huiskamer. De koffiekamer heeft 90 zitplaatsen, maar heeft voldoende ruimte voor 250 bezoekers. Hier is mogelijkheid om elkaar te condoleren en eventueel samen iets te drinken en/of eten. In overleg met de uitvaartleider van Uitvaart24 kunt u dit naar uw wens uitbreiden. Bekijk onze tarieven, zodat vooraf duidelijk is wat inbegrepen is in de diverse pakketten.

Een uitvaart regelen in Goutum?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Goutum. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7484 of mail naar info@crematoriumingoutum.nl

Muziek en beeld bij crematorium Goutum

Mocht u muziek of beelden een onderdeel van de uitvaart willen laten zijn, is dat uiteraard mogelijk. We vragen u daarvoor uiterlijk 24 uur voor aanvang van de dienst de cd’s of het beeldmateriaal door te geven, zodat een en ander zorgvuldig voorbereid kan worden. Uw uitvaartleider van Uitvaart24 helpt u graag als u hier vragen over heeft.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Goutum.

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Goutum zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op 085 019 7484

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Groningen:
Crematorium Goutum
Yndyk 1
9084 AV Goutum
Crematie in Groningen vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven