Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Goes

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Goes

Crematorium Het Zeeuwse Land in Goes is alweer het derde crematorium in Zeeland. Het crematorium werd in 2018 geopend en is uitgerust met grote moderne aula, loungeruimte, verzorgingsruimte en familiekamers waar afscheid kan worden genomen van de overledene. De huiselijke en warme ambiance draagt bij aan het beleven van een prachtig en verzorgd afscheid van de dierbare die u verloren bent.

Intiem afscheid in Goes

Bij binnenkomst valt, buiten de moderne uitstraling, vooral ook het kleurrijke en huiselijke van het crematorium op. Er vindt altijd maar een uitvaart tegelijk plaats in het crematorium. Er zullen dan ook geen overlappende crematies plaatsvinden. Hierdoor kunnen families voor een bepaalde tijd exclusief gebruik maken van het crematorium en zo in alle rust met elkaar een mooi afscheid ervaren.

Een uitvaart regelen in Goes?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Goes. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7424 of mail naar info@crematoriumingoes.nl

Modern crematorium in Goes

Het crematorium in Goes is helemaal van deze tijd en ligt in Goes naast afrit Goes-Zuid van de A58. Het crematorium is daarmee goed bereikbaar. Het crematorium beschikt over voldoende parkeerruimte, waar bovendien oplaadpalen voor zowel elektrische auto?s als fietsen aanwezig zijn. Ook maakt het crematorium in Goes gebruik van de nieuwste apparatuur. Door deze moderne en gebruiksvriendelijke aperatuur is het voor nabestaande mogelijk om, onder begeleiding van het crematorium, zelf de crematie in gang te zetten. Hierdoor wordt een prachtig afscheid nog een stukje persoonlijker.

Neem contact op met Uitvaart24 om alle mogelijkheden van het crematorium in Goes te bespreken

Vertel ons wat een crematie in het crematorium in Goes voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Bekijkt u ook vast onze pakketten voor een crematie op maat. Uitvaart24 helpt u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op 085 019 7424

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Groningen:
Crematorium Goes
Kandtweg 2
4462 HZ Goes
Crematie in Groningen vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven